Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet suprafete rugoase, 180 mm • Diall

de la
2550
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Accesoriul ideal pentru zugrăvirea pereților sau tavanelor din interiorul sau exteriorul casei îl reprezintă acest trafalet de la Diall, a cărui acoperire omogenă a vopselei pe suprafețe rugoase va duce la obținerea unui rezultat unic și liniar. Trafaletul cu fibre din poliester oferit de Diall este adecvat pentru montarea pe mânere prelungitoare, astfel încât nu trebuie să te chinui foarte mult atunci când trebuie să vopsești tavanul sau pereți înalți, conține un cadru și manșon și este compatibil cu majoritatea vopselelor pe bază de emulsie. Mânerul trafaletului Diall este fabricat din polipropilenă, material care asigură rezistență îndelungată în timp.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie

Cod EAN: 3663602952657

Produsul Trafalet suprafete rugoase, 180 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.