Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet, 100 mm • Diall

de la
1350
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acest trafalet este disponibil pentru achiziționare în două varietăți de culoare (alb sau gri), diametrul rolei este de 100 mm, în timp ce diametrul tijei este de 6 mm. Ușor de manevrat datorită mânerului ergonomic și compact, oferă un confort optim în timpul utilizării, nu alunecă și ajută la întinderea rapidă a vopselei. Trafaletul din microfibră de la Diall este ideal pentru zugrăvirea oricărei camere din casă, nu stropește și nu lasă dâre inestetice. Înainte de utilizare, este recomandat ca acest trafalet din microfibră să fie ținut în apă, până la înmuierea materialului, iar în timpul vopsirii să nu se exercite o presiune foarte mare, pentru o mai bună rezistență în timp.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Lungime mâner (cm): 1
  • Material: Microfibră
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602952824

Produsul Trafalet, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.