Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet cu maner lung, 100 mm • Diall

de la
1350
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Zugrăvitul se va transforma într-o joacă de copii prin intermediul acestui trafalet de Diall, un accesoriu indispensabil pentru vopsirea omogenă a tavanului sau pereților din interiorul casei. Compatibil cu vopselele pe bază de emulsie, acest trafalet de 100 mm beneficiază de un mâner lung, ergonomic și compact, cu dimensiunea de 10 cm, asigură o aplicare omogenă cu fiecare strat, nu stropește și nu lasă urme inestetice. Deasemenea, dimensiunea acestui trafalet Diall oferă posibilitatea de a ajunge chiar și în spatele caloriferelor, având un unghiu excelent de acoperire, până în cele mai greu accesibile spații.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Lungime mâner (cm): 10
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă

Cod EAN: 3663602952640

Produsul Trafalet cu maner lung, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.