Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Tava trafalet, 230 mm • Diall

de la
960
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pune în cutia ta cu accesorii pentru zugrăvit și tava din plastic de la Diall, un accesoriu necesar atunci când te hotărăști să dai cu trafaletul. Potrivită pentru mașon cu diametrul de 230 mm, tava o poți folosi atât ca suport pentru trafalet, cât și ca loc în care rulezi surplusul de vopsea, pentru a obține suprafețe netede, fără denivelări. Nu ai cum să nu ai lângă tine o tavă pentru trafaleți atunci când operezi cu vopseluri, deoarece îți face munca mai ușoară, mai curată și mult mai sigură, iar tu, ca profesionit ești mult mai relaxat că nu mai pătezi suprafețele din jur.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de curățat

Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Tavă trafalet
  • Lățime rolă (mm): 230
  • Material: Plastic
  • Pentru: Trafalet

Cod EAN: 3663602953852

Produsul Tava trafalet, 230 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.