Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set trafalet si tava

de la
4100
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Vrei acoperire și opacitate bună atunci când aplici vopselurile pe pereți sau pe diferite suprafețe? Trebuie să știi că este foarte important ce trafalete alegi să folosești, asta pentru că nu toți vor asigura rezultatele dorite de tine. Cu setul compus din mâner de trafalet, rola de 230 mm din poliester cusut și tăviță pentru depozitare și rulare a surprusului de vopsea, te vei bucura de activitatea zugrăvitului, la fel de mult cum te bucuri de confort și relaxare în propria casă, având satisfacția lucrului bine făcut la momentul potrivit!

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Ușor de curățat

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multă vopsea reziduală posibil. Pentru vopselele pe bază de apă, se recomandă spălarea cu apă caldă cu săpun. Pentru vopsele și lacuri pe bază de ulei/solvent, curățați bine

Cod EAN: 3663602953524

Produsul Set trafalet si tava face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.