Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set trafaletcu 3 role, 180 mm

de la
6900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Noi credem că zidăria e doar pentru specialiști, motiv pentru care le punem la dispoziție cele mai variate ustensile pentru vopsire, chiar și pentru acele suprafețe abrazive și dure, pe care vopselurile prind mai greu. Știi și tu cât de important este să alegi trafaletul potrivit pentru suprafețele exterioare, și nu numai, pentru că el în mare măsură responsabilul pentru produsul final. Cu setul compus din 3 manșoane, care asigură finisaje unitare, și un mâner ergonomic pentru trafalete ai exact ceea ce îți trebuie ca să să termini rapid și sigur o lucrare exterioară, oricât de complicată ar fi ea.

 

Avantaje şi beneficii

Ideal pentru suprafețe mari

Reduce oboseala din timpul zugrăvirii

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Pentru: Zidărie și suprafețe aspre
  • Greutate (g): 570

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multă vopsea reziduală posibil. Pentru vopselele pe bază de apă, se recomandă spălarea cu apă caldă cu săpun. Pentru vopsele și lacuri pe bază de ulei/solvent, curățați bine

Cod EAN: 3663602953685

Produsul Set trafaletcu 3 role, 180 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.