Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set trafalet, 230 mm

Garantie 10
de la
1650
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cu setul compus din mâner pentru trafalet, două role din poliester și o tavă care servește drept suport și spațiu pentru rularea surplusului de vopsea, ai exact instrumentele necesare pentru a te apuca de zugrăvit. Ideale pentru vospeluri acrilice sau pe bază de emulsie, cele două manșoane dispun de un ansamblu push-on & pull-off ușor de manevrat, care asigură finisaje fine pe suprafețe seminetede. Pune trafaletul la treabă! Tehnologia de termolipire a setului cu trafaletul optimizează aplicarea vopselei și garantează o durată mai mare de viață a acesteia, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 230
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multe reziduuri posibil. Pentru vopsele pe bază de apă, spălați în apă caldă cu săpun și pentru vopsele pe bază de ulei/solvent și lacuri, curățați bine

Cod EAN: 3663602953517

Produsul Set trafalet, 230 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.