Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set trafalet cu mâner telescopic • Diall

de la
6000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Gata cu chinul atunci când ai de vopsit suprafețe înalte la care nu ajungi sau suprafețe foarte lungi! De acum tu ești cel care regleză mânerul trafaletului, asta pentru că Diall vine în sprijinul muncii tale cu trafaletul telescopic, care are un set cu 2 role din poliester țesut, ideale pentru vopsele pe bază de emulsie. Trafaletul este livrat cu un mecanism de extensie cu răsucire şi blocare, pentru fixare în siguranţă între 0,8 m şi 1,3 m acesta fiind motivul pentru care îl poți folosi oricând și oriunde, economisind timp și, mai ales, scăpând de durerile de gât și mâini de după zugrăvirile obișbuite.

 

Avantaje şi beneficii

Lungime reglabilă

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie
  • Greutate (g): 170

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multe reziduuri posibil. Pentru vopsele pe bază de apă, spălați în apă caldă cu săpun și pentru vopsele pe bază de ulei/solvent și lacuri, curățați bine

Cod EAN: 3663602953531

Produsul Set trafalet cu mâner telescopic • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.