Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 2 rezerve mini trafalet spuma, 100 mm • Diall

de la
1450
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Fie că ești specialist în tainele vopselurilor sau ești amator la început de drum, noi îți recomandăm setul cu 2 rezerve pentru trafelet, concepute din spumă, pentru vopseluri pe bază de apă, pentru a te bucura mai mult de rezultatele dorite. Speciale pentru vopseaua strălucitoare aplicată pe lemn, rolele de la Diall sunt adecvate atât pentru lucrări de interior, cât și pentru lucrări de exterior și au dimensiunea de 100 mm. Axează-te pe rezultate și nu mai pierde timpul cu aspectele organizatorice, alegând Diall și mașoanele rezistente pentru trafaletele tale!

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de curățat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Material: Spumă
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă
  • Greutate (g): 30

Instrucţiuni: Pentru rezultate optime, spălați manșonul rolei cu apă înainte de utilizare, îndepărtați fibrele desprinse (dacă există) și lăsați să se usuce. După ce vopseaua este terminată, curățați bine cu apă sau, dacă lucrările continuă a doua zi, păstrați rola umedă înfășurată într-o pungă de plastic gata pentru a fi reutilizate cu aceeași culoare

Cod EAN: 3663602952978

Produsul Set 2 rezerve mini trafalet spuma, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.