Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 5 pensule • Diall_100579518

de la
4000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Poți face o multitudine de lucruri în cadrul proiectului de amenajare cu ajutorul acestui set de 5 pensule multifuncționale oferite de Diall, precum zugrăvitul diverselor suprafețe din interiorul casei prin intermediul oricărui tip de vopsea dorești. Fiecare pensulă, cu mânerul albastru din PVC, din cadrul acestui set oferă o acoperire omogenă și precisă de la primul strat, nu stropesc, nu lasă dâre sau fire de păr. Își păstrează forma în timp și poate fi reutilizate de mai multe ori, în cazul în care sunt îngrijite corespunzător. Setul Diall conține pensule rotunde (15mm și 21mm) și plate (20mm, 30mm și 40mm).

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Brand: Diall
  • Material: PVC
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Set

Cod EAN: 3663602952510

Produsul Set 5 pensule • Diall_100579518 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.