Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 4 pensule _100579517

de la
2650
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cu ajutorul setul de 4 pensule maro vei atinge cele mai bune rezultate fără efort sau bătăi de cap, datorită amestecului de păr sintetic și natural ce se regăsește în componența filamentului. Ideale pentru interior sau exterior, aceste pensule pot fi folosite pentru aplicarea oricărui tip de vopsea, ulei sau lac, pe suprafețe variate. Mai mult, în timpul procesului de vopsire sau lăcuire, pensulele maro nu stropesc, nu curg, absorb mult produs,nu lasă dâre inestetice și nu pierd păr. Setul de 4 pensule conține o pensulă rotundă (18mm) și 3 pensule plate (30mm, 50mm și 70mm).

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: PVC
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Set

Cod EAN: 3663602952541

Produsul Set 4 pensule _100579517 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.