Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 3 pensule _100571130

de la
950
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pentru obținerea unui rezultat final cât mai frumos și elegant, încearcă setul de 3 pensule negre, ideale pentru orice lucrare de amenajare interioară din interiorul casei. Setul universal de 3 pensule multifuncționale beneficiază de dimensiuni variate (10mm, 20mm și 40mm), care ajută la aplicarea omogenă a stratului de vopsea, de la primul strat, fără a lăsa dâre inestetice, stropi sau fire de păr. Deasemenea, mânerul ergonomic și compact promite o manevrare ușoară și rapidă, capabilă să ajungă până în cele mai ascunse unghiuri ale camerei sau cele mai greu accesibile spații.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Set

Cod EAN: 3663602952497

Produsul Set 3 pensule _100571130 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.