Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 3 pensule • Diall_100579516

de la
2950
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Mânerul fabricat din plastic (PVC) al pensulelor din acest set oferit de Diall, promite o aplicare ușoară, rapidă și confortabilă, astfel încât poți ajunge până în cele mai greu accesibile unghiuri. Ideale pentru uz casnic sau profesional, atât în interiorul, cât și exteriorul casei, fiecare pensulă rotundă sau plată din acest set beneficiază de peri sintetici flexibili și elastici, care absorb multă vopsea, nu trebuie înmuiată de foarte multe ori, nu stropesc, nu lasă dâre inestetice sau păr în urmă, astfel încât nu va fi nevoie de multe aplicări. Setul de 3 pensule multifuncționale Diall conține o pensulă rotundă (15mm) și doup pensule plate (30mm și 50mm).

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Brand: Diall
  • Material: PVC
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Set

Cod EAN: 3663602952503

Produsul Set 3 pensule • Diall_100579516 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.