Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set minitrafalet si tava, 100 mm

de la
6400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Vrei să lăcuiești grinzile pentru un plus de protecție și strălucire sau poate vrei să schimbi culoarea lemnului, vopsindu-l cu baiț și păstrând proprietățile acestuia? Minunat, mai ales că anotimpul rece deja s-a instalat simțitor. Tu alege doar suprafețele și vopselurile de bună calitate (lac, baiț sau vopsea uleioasă), iar noi te ajutăm cu setul compus din trafalet, tăviță și 8 role din spumă sau mohair, special concepute pentru a lăsa în urmă un finisaj fin, pe suprafețele netede. Cu mânerul ergonomic antiderapant al trafaletului îți vei eficientiza munca și efortul, iar această activitate va deveni o adevărată relaxare pentru timpul tău liber.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Mâner ergonomic

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Material: Spumă
  • Pentru: Vopsele pe bază de ulei, baiţ şi lac
  • Greutate (g): 300

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602953609

Produsul Set minitrafalet si tava, 100 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.