Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 7 pensule • Diall_100666588

de la
6000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Imaginează-ți un finisaj omogen și precis al suprafeței dorite din interiorul casei, țel care se poate atinge rapid și ușor prin intermediul setul de 7 pensule multifuncționale oferite de Diall, care alunecă parcă, pe orice tip de suprafață. Aceste pensule beneficiază de un mâner ergonomic și compact, asigură comoditate în timpul folosirii și poate ajunge până în cele mai greu accesibile colțuri. Acest set oferit de Diall conține pensule variate din punctul de vedere al dimensiunii (13mm, 15mm, 18mm, 21mm, 30mm, 40mm și 50mm), nu stropesc, nu lasă dâre inestetice sau păr și își păstrează forma inițială în timp.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Brand: Diall
  • Material: PVC
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Set

Cod EAN: 3663602952572

Produsul Set 7 pensule • Diall_100666588 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.