Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 5 role spuma, 65 mm • Diall

de la
1850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acest pachet conține cinci role din spumă cu diametru de 65 mm, produse de firma Diall. Rolele au fost special concepute pentru a fi utilizate în zugrăveli diverse, în majoritatea spațiilor din casa ta. Rolele de dimensiuni mici sunt fabricate din spumă densă, potrivite pentru vopsea lucioasă, colorată și diferite lacuri. Rolele oferă o finisare fină pe suprafețe netede. Sunt prevăzute cu sistem de rulment antiderapant pentru o rotire lină a rolei. Necesită un cadru de 2,56 inch pentru role. Lucrările de zugrăveală pe șantier sau micile operațiuni de bricolaj sunt mai simple atunci când folosești rolele potrivite pentru vopsit suprafețe.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de curățat

Rezistente

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Diametru rolă (mm): 65
  • Material: Spumă
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602953029

Produsul Set 5 role spuma, 65 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.