Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 5 pensule_100571131

de la
2000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Setul de 5 pensule conține un mâner fabricat din PVC (plastic) durabil, ușor de manevrat și confortabil, astfel încât asigură o aplicare omogenă de la primul strat de vopsea aplicat. Fiecare pensulă din set beneficiază de peri sintetici, flexibili și elastici, care nu stropesc, nu lasă dâre sau păr în timpul aplicării, sunt compatibili cu orice tip ce vopsea și pot fi utilizate pe orice fel de suprafață, fără probleme. Acest set conține pensule cu dimensiuni variate (13mm, 25mm, 40mm și 2 x 50mm), se curăță imediat după folosire cu un solvent sau diluant, apoi se spală cu apă caldă și detergent.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: PVC
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Set

Cod EAN: 3663602952589

Produsul Set 5 pensule_100571131 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.