Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 2 rezerve mini trafalet spuma, 65 mm

de la
900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Rezervele mini sunt adaptabile pentru diferiți trafaleți, ajută la întinderea eficace a vopselei pe suprafețele dorite. Vopseaua aderă mai bine dacă folosești role de bună calitate, care au precizie și finețe, cu ajutorul cărora vei putea obține finisarea pereților așa cum ti-o dorești. Rolele se curăță simplu, sunt rezistente în timp și fiabile. Rolele pentru vopsit, în set, se montează simplu pe trafalet. Pentru cele mai bune rezultate, spală manșonul rolei cu apă înainte de utilizare, îndepărtează surplusul de fire (dacă există) și lasă-l să se usuce. Când zugrăveala este terminată, curăță bine rola cu apă sau, dacă lucrarea continuă a doua zi, păstrează rola umedă înfășurată într-o pungă de plastic, gata de reutilizare.

 

Avantaje şi beneficii

Util și practic

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Diametru rolă (mm): 65
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602953012

Produsul Set 2 rezerve mini trafalet spuma, 65 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.