Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 2 role mini spuma, 2 x 100 mm

de la
950
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Setul pentru vopsit cu doua role mini din spumă, cu dimeniunea de 100 mm, este recomandat în lucrări de zugrăveală pe șantier și decorațiuni interioare sau bricolaj. Trafaletul este o unealtă folosită de zugravi pentru suprafețele mari, cum sunt pereții și tavanele, fiindcă acoperă rapid zone generoase care necesită renovare. Rolele sunt recomandate pentru vopsire cu trafaletul, folosind vopsele, în vederea unor finisaje perfecte. Materialul de calitate are o bună putere de acoperire. Minirolele se curăță cu ușurință, sunt rezistente în timp și fiabile.Aceste role mici pentru vopsit, în set, se montează simplu pe trafalet.

 

Avantaje şi beneficii

Util și practic

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Diametru rolă (mm): 100
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602953043

Produsul Set 2 role mini spuma, 2 x 100 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.