Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 10 pensule _100571129

de la
2900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideale pentru vopsea pe bază de apă, fiecare pensulă din acest set de 10 promit o manevrare ușoară și rapidă, datorită mânerului flexibil, compact și ergonomic. Aceste pensule sunt fabricate dintr-un material fiabil, rezistent în timp, perii calitativi, elastici și solizi aplică vopseaua omogen pe orice tip de suprafață din interiorul locuinței, fiind recomandați atât pentru uz casnic sau profesional. Aceștia nu împrăștie vopseaua fără rost, nu curg și nu lasă dâre inestetice în urmă. Pentru curățare, se recomandă mai întâi folosirea unui solvent sau diluant, apoi se spală cu apă caldă și detergent.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Set

Cod EAN: 3663602952565

Produsul Set 10 pensule _100571129 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.