Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola rezerva vopsea alchidica

de la
1960
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Rolele cu rol de rezerve sunt adaptabile pentru diferiți trafaleți, ajută la întinderea eficace a vopselei pe suprafețele dorite. Vopseaua aderă mai bine dacă folosești role de trafalet din materiale naturale. Un trafalet care întinde corect vopseaua are o rolă pe măsură. În timpul lucrului e bine să ai o rolă de rezervă, mai ales când lucrezi cu vopsea alchidică. Rolele se curăță cu ușurință, sunt rezistente în timp și fiabile. Rolele de rezervă se montează simplu pe trafalet și reprezintă o soluție practică atunci când ai nevoie pe șantier de role noi, care să le înlocuiască rapid pe cele folosite.

 

Avantaje şi beneficii

Practic și ușor de curățat

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Rolă trafalet
  • Diametru rolă (mm): 180
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602953081

Produsul Rola rezerva vopsea alchidica face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.