Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola rezerva, 230 mm

de la
2700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Trafaletul este des folosit de zugravi pentru suprafețele extinse, cum sunt pereții și tavanele, fiindcă acoperă rapid și eficient. Există diverse tipuri și modele de trafaleți, însă majoritatea au nevoie de role de rezerva, pentru a le înlocui cu ușurință pe cele utilizate deja. Rolele de rezervă sunt fabricate din material absorbant, de bună calitate, nu lasă în urmă scame sau pete de vopsea. Alege role de rezervă pentru a realiza zugrăveli de calitate, cu precizie și îndemânare. Rolele de rezervă sunt recomandate atât amatorilor cât și profesioniștilor, fiind simplu de montat pe orice trafalet.

 

Avantaje şi beneficii

Practic și ușor de curățat

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Rolă trafalet
  • Diametru rolă (mm): 230
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602952817

Produsul Rola rezerva, 230 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.