Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola rezerva, 230 mm

de la
1850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Când zugrăvești ai mereu nevoie de rolă de rezervă la îndemână. Rola de rezervă de 230 mm este suficient de mare pentru o bună a acoperire a suprafețelor. Rolele de trafalet se curăță cu ușurință, sunt rezistente în timp și fiabile. Rolele de rezerva sunt de ajutor când ai lucrări mari, cu vopseluri diferite și ești nevoit să înlocuiești des rola pe trafalet. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie să speli manșonul rolei cu apă înainte de utilizare și să îl lași să se usuce. Când zugrăveala este terminată, curăță bine rola cu apă sau, dacă lucrarea continuă a doua zi, păstrează rola umedă înfășurată într-o pungă de plastic, gata de reutilizare.

 

Avantaje şi beneficii

Practic și ușor de curățat

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Rolă trafalet
  • Diametru rolă (mm): 230
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602952695

Produsul Rola rezerva, 230 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.