Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola rezerva, 180 mm

de la
1600
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă ai de zugrăvit suprafețe extinse, alege o rolă pentru trafalet potrivită tipului de zugrăveală ales. În timp ce zugrăvești, se recomandă să ai măcar o rolă de rezervă. Trafaletul este o unealtă utilizată de profesioniști dar și de amatori de bricolaj pentru a vopsi suprafețele extinse, cum sunt pereții și tavanele. O rolă de 180 mm acoperă rapid și eficient. Trafaleții au nevoie de role curate de rezervă, deoarece se murdăresc rapid de vopsea de diferite culori și trebuie să ai rolă de schimb atunci când lucrezi pe șantier sau acasă.

 

Avantaje şi beneficii

Practic și ușor de curățat

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Rolă trafalet
  • Diametru rolă (mm): 180
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602952794

Produsul Rola rezerva, 180 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.