Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola rezerva tencuiala, 180 mm

de la
1400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pentru o rezervă de tencuială, ai nevoie de o rolă pentru trafalet adaptată tipului de zugrăveală ales. În timp ce zugrăvești, se recomandă să ai cel puțin o rolă de rezervă. Trafaletul este o unealtă utilizată de zugravi pentru suprafețele extinse, cum sunt pereții și tavanele, fiindcă acoperă rapid și eficient. Trafaleții sunt întrebuințați de lucrătorii în construcții dar și de amatorii de bricolaj pentru a acoperi suprafețe mari de vopsit, pereți sau tavane. Rolele de rezerva te ajută să nu rămâi niciodată fără rola de schimb, atunci când lucrezi pe șantier sau acasă.

 

Avantaje şi beneficii

Practic și ușor de curățat

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Rolă trafalet
  • Diametru rolă (mm): 180
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602953357

Produsul Rola rezerva tencuiala, 180 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.