Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola rezerva tencuiala, 180 mm

de la
1300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pentru trafaletul tău, atunci când aplici tencuiala, ai la dispoziție rola de rezervă, cu dimensiunea de 180 mm Rola specială pentru tencuială este fabricată din material de bună calitate. Rezerva pentru trafalet se montează ușor și se recomandă pentru utilizare facilă în interior și exterior. Trafaletul este o unealtă folosită de zugravi pentru suprafețele extinse, cum sunt pereții si tavanele, fiindcă acoperă rapid și eficient. Trafaletul cu rola potrivită este mai ușor folosit pe șantier, dar și în amenajări interioare proprii sau bricolaj. În timpul lucrului e bine să ai o rolă de rezervă, mai ales când lucrezi cu tencuială.

 

Avantaje şi beneficii

Practic și ușor de curățat

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Rolă trafalet
  • Diametru rolă (mm): 180
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602953364

Produsul Rola rezerva tencuiala, 180 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.