Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola poliamida, 180 mm

de la
1250
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Trafaletul este des folosit de zugravi pentru suprafețele extinse, cum sunt pereții și tavanele, fiindcă acoperă rapid și eficient. Există diverse tipuri și modele de trafaleți, însă majoritatea au nevoie de role de rezervă, pentru a le înlocui cu ușurință. Trafaletul este o unealtă utilizată de profesioniști dar și de amatori de bricolaj pentru a vopsi suprafețele extinse, cum sunt pereții si tavanele. Vopseaua se întinde cu eficiență într-un singur strat, gros, pentru acoperire perfectă. Rola este fabricată din poliamidă de calitate profesională și garantează stropirea redusă și durabilitatea remarcabilă a lucrărilor de zugrăvit.

 

Avantaje şi beneficii

Practic și ușor de curățat

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Rolă trafalet
  • Diametru rolă (mm): 180
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Se folosește pentru zugravit cu vopsea

Cod EAN: 3663602952855

Produsul Rola poliamida, 180 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.