Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Bidinea neagra, 65 mm_100865757

de la
1050
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Destinată lucrărilor de zidărie din cadrul proiectelor de renovare, această bidinea are fir din polipropilenă ideal pentru vopsirea tavanului, datorită firelor dense din componență. Printre beneficiile principale ale bidinelei, cu dimensiunea de 167 x 65mm, se numără absorbția optimă a vopselei lavabile sau amorsei, astfel încât nu se va pierde mult produs în timpul utilizării, când vopseaua nu curge și nu stropește în jurul său, din contră, acoperă eficient orice unghi îngust. Prezintă o rezistență nemaipomenită în timp, mulțumită tijei din lemn calitativ, care sprijină perii din polipropilenă, un material plastic dur și flexibil.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Rezistență în timp

Specificaţii

  • Tip produs: Bidinea
  • Material: Lemn
  • Lungime mâner (mm): 167
  • Lăţime (mm): 65
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 3663602952480

Produsul Bidinea neagra, 65 mm_100865757 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.