Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pensula neagra, 80 mm_100571136

de la
850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pensula plată are o lungime de 230 mm, poate fi folosită în tandem cu orice tip de vopsea de pe piață și poate acoperi suprafețe variate, ca structură și dimensiune. De la tavane, pereți sau cadre de geamuri, pensula plată cu lățimea de 80mm se poate folosi doar în interior, pentru diverse activități casnice sau profesionale, conține peri sintetici lungi, care alunecă pur și simplu pe suprafața vizată, absoarbe multă vopsea și garantează un rezultat omogen de la primul strat aplicat. Dacă este îngrijită corespunzător după și înainte de fiecare folosire, pensula plată cu vârf moale poate fi refolosită de multe ori.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: PVC
  • Lungime mâner (mm): 230
  • Lăţime (mm): 80
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 3663602951834

Produsul Pensula neagra, 80 mm_100571136 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.