Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pensula neagra, 60 mm_100571135

de la
650
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Atrage atenția celor din jur cu noile obiecte de mobilier sau spații din interiorul casei, vopsite cu pensula plată de 60 mm, a cărei putere de acoperire rapidă ajută la atingerea unui rezultat final optim, de invidiat. Cu ajutorul mânerului negru din polipropilenă, pensula cu vârf moale alunecă cu ușurință pe suprafața dorită, absoarbe multă vopsea de la prima folosire și o distribuie în mod uniform. Această pensulă cu mâner negru nu stropește, nu curge și nu lasă dâre inestetice. Înainte de prima folosire este important ca pensula plată să fie curățată bine cu apă caldă și detergent, apoi scursă de apă.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: Polipropilenă
  • Lungime mâner (mm): 211
  • Lăţime (mm): 60
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 3663602951827

Produsul Pensula neagra, 60 mm_100571135 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.