Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pensula neagra, 40 mm_100571134

de la
500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Zugrăvirul nu va mai fi o problemă, dacă folosești accesorii de calitate, care îți vor ușura munca și o vor face mai plăcută, precum pensula de 40 mm. Aceasta maschează imperfecțiunile, cu ajutorul perilor lungi din componență, care pot absorbi o cantitate mare de vopsea și se folosește pe suprafețe de dimensiuni medii sau mari. Perfectă pentru interior, pensula plată de culoare neagră, are un mâner ușor de folosit din polipropilenă, ajunge în cele mai înghesuite colțuri și își păstrează forma în timp. După folosire, este important ca pensula cu vârf moale să fie curățată de reziduurile de vopsea mai întâi cu un solvent, apoi cu apă caldă și detergent.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: Polipropilenă
  • Lungime mâner (mm): 194
  • Lăţime (mm): 40
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 3663602951810

Produsul Pensula neagra, 40 mm_100571134 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.