Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pensula neagra, 30 mm_100571133

de la
400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Atenția la detalii este importantă în orice proiect de bricolaj care include și zugrăvit, întrucât acestea fac toată diferența la rezultatul final. Pensula plată cu dimensiunea de 30 mm garantează un finisaj cu o peliculă omogenă, ușor de atins prin intermediul vârfului moale din peri sintetici și elastici, care alunecă ușor pe orice fel de suprafață aplicată, nu stropește, nu lasă dâre inestetice și nu lasă peri în urmă. Mai mult, această pensulă maschează perfect imperfecțiunile, rezistă la murdărie și microbi și își păstrează forma în timp. Se recomandă curățarea pensulei cu mâner negru, după fiecare folosire, cu un solvent apoi se spală cu apă caldă și detergent.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: Polipropilenă
  • Lăţime (mm): 30
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 3663602951803

Produsul Pensula neagra, 30 mm_100571133 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.