Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pensula neagra, 20 mm _100571132

de la
375
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Economică și practică, pensula neagră cu mâner de polipropilenă te va ajuta să atingi cele mai frumoase rezultate în ceea ce privește proiectele de zugrăvit ale diverselor obiecte de mobilier din casă. Pensula are lungime totală de 179 mm, are peri sintetici scurți, flexibili și calitativi, perfecți pentru aplicarea precisă a vopselei, fără urme inestetice sau fire de păr rupte, lăsate în urmă. După fiecare folosire, se recomandă curățarea pensulei cu un solvent sau diluant puternic, apoi se spală foarte bine cu apă caldă și detergent, pentru a înlătura orice reziduu de vopsea rămas.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: Polipropilenă
  • Lungime mâner (mm): 179
  • Lăţime (mm): 20
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 3663602951797

Produsul Pensula neagra, 20 mm _100571132 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.