Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pensula bej, 150 mm_100587198

de la
3460
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Transformă orice proiect de bricolaj sau zugrăvit într-o joacă, prin alegerea unei ustensile esențiale pentru vopsit, precum pensula bej de 150 mm. Ușor de folosit datorită mânerului din lemn ergonomic, certificat FSC, pensula deține peri scurți sintetici, flexibili și calitativi, ce ajută la o aplicare precisă a produsului și un rezultat de invidiat. Lungime produsului este de 230 mm, iar întreținerea pensulei se face după fiecare folosire, imediat după terminarea procesului de bricolaj, prin îndepărtarea reziduurilor rămase de vopsea prin diluant sau solvenți, apoi spălată cu apă caldă și detergent.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Acoperire rapidă

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: Lemn
  • Lungime mâner (mm): 230
  • Lăţime (mm): 150
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 3663602952169

Produsul Pensula bej, 150 mm_100587198 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.