Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pensula bej, 100 mm_100587196

de la
3000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideală pentru utilizare profesională sau casnică, această pensulă lată de 100mm poate fi utilizată pentru lucrări de bricolaj ce implică zugrăvit sau vopsit suprafețe plate și mari, precum tavanul sau peretele. Perii acestei pensule sunt fabricați din fibre de înaltă calitate, au o formă scurtă și se rup destul de greu. Mai mult, pensula beneficiază de un mâner din lemn calitativ, certificat FSC, ce absoarbe transpirația creată în momentul folosirii, astfel încât garantează o aderență optimă. Lungimea produsului este de 215mm, perii sintetici și flexibili absorb multă vopsea, din această cauză nu trebuie încărcată frecvent și răspândesc în mod eficient vopseaua pe suprafața dată.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Fibre sintetice calitative

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Material: Lemn
  • Lungime mâner (mm): 215
  • Lăţime (mm): 100
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 3663602952152

Produsul Pensula bej, 100 mm_100587196 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.