Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Mini trafalet poliamida, 120 mm

de la
2100
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideal pentru a oferi casei tale o zugrăveală impecabilă, acest minitrafalet cu rolă îți va ușura pictarea pereților. A fost proiectat pentru confort în timpul lucrului. Include cadru și manșon pentru minirole. Când zugrăvești cu vopsele pe bază de apă, se recomandă spălarea în apă caldă cu săpun. Pentru vopsele și lacuri pe bază de ulei / solvent, curăță bine cu un curățător cu role sau cu spirt alb. Rolele sunt fabricate din țesătură de înaltă densitate, pentru absorbția vopselei, au strat gros de material și creează finisaj bun pe suprafețe aspre și semiaspre. Tehnologia de fabricație ajută la vopsire precisă, fără dâre sau pete în timpul manoperei de zugrăvit.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de folosit

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Mâner trafalet
  • Lungime mâner (cm): 12
  • Material: Poliamidă
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Înainte de utilizare, spălați manșonul rolei cu apă. Îndepărtați granulele de vopsea, dacă există și apoi lăsați să se usuce. După utilizare, îndepărtați cât mai multă vopsea reziduală.

Cod EAN: 3663602953241

Produsul Mini trafalet poliamida, 120 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.