Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Mini trafalet poliamida, 100 mm

de la
1850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Minitrafaletul cu rolă din poliamidă are dimensiunea de 120 mm, potrivit pentru a vopsi suprafețe plane, cu precizie și fără imperfecțiuni. Fie că zugrăvești în interior sau exterior, un trafalet este indispensabil, acasă sau pe șantier. Mânerul compact și ergonomic al trafaletului este ușor de adaptat, iar rola ușoară și mică este perfectă pentru detalii. Fabricată din poliamidă, rola este rezistentă, nu lasă scame în vopsea și este deosebit de practica. Minitrafaletul poate fi folosit împreună cu un grătar și tăviță pentru vopsea, pentru o eficacitate sporită în operațiunile de zugrăvit.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de folosit

Material de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Mâner trafalet
  • Lungime mâner (cm): 10
  • Material: Poliamidă
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Înainte de utilizare, spălați manșonul rolei cu apă. Îndepărtați granulele de vopsea, dacă există și apoi lăsați să se usuce. După utilizare, îndepărtați cât mai multă vopsea reziduală.

Cod EAN: 3663602952886

Produsul Mini trafalet poliamida, 100 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.