Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet, 100 mm • Diall

de la
1750
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideal pentru acoperirea optimă și precisă a pereților și tavanelor din interiorul căminului, acest trafalet de 100 mm oferit de Diall va transforma munca într-o plăcere, datorită mânerului ergonomic și compact, confortabil în timpul aplicării grație materialului din care este fabricat. Fibrele acestui trafalet Diall acoperă omogen suprafața dorită de la prima aplicare, nu lasă dâre inestetice, se poate reutiliza de multe ori după prima folosire, dacă este curățat bine cu ajutorul unui solvent pe bază de apă. Este compatibil cu orice vopsea pe bază de apă, își păstrează forma inițială în timp și oferă un finisaj nemaipomenit.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602952701

Produsul Trafalet, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.