Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Maner trafalet, 100 mm

de la
940
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Mânerul pentru montaj pe trafalet este indispensabil pentru a asigura o zugrăveală de precizie și calitate sporită. Mânerul pentru trafalet are dimensiunea de 100 mm și este realizat din material moale, se folosește pentru extinderea trafaletului pentru zugrăveli la înălțime. Trafaletul este o unealtă utilizată de zugravi pentru suprafețele extinse, cum sunt pereții și tavanele, fiindcă acoperă rapid și eficient. Mânerul construit ergonomic se adaptează trafaletului, este ușor de manevrat și are manșon pentru a putea zugrăvi mai usor. Există diverse tipuri și modele de trafaleți, însă majoritatea au nevoie de mânere potrivite, pentru a le manevra mai eficient.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent și fiabil

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Mâner trafalet
  • Lungime mâner (cm): 10
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Recomandat pentru prelungirea trafaleților

Cod EAN: 3663602953449

Produsul Maner trafalet, 100 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.