Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Maner trafalet, 230 mm

de la
1260
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cu trafaletul se pot vopsi suprafețe plate de zidărie de dimensiuni generoase, cu vopsea pe bază de apă sau ulei. Un mâner ergonomic și compact poate fi atașat la trafalet, pentru a ușura mult operațiunile de zugrăvit. Există multe tipuri și modele de trafaleți, însă majoritatea au nevoie de mânere de calitate. Mulți trafaleți au nevoie de mânere lungi cum este acesta de 230 mm, pentru o aplicare mai precisa, iar cei simpli pot folosi mânere obișnuite. Mânerul pentru trafalet este compatibil cu diferite role, pentru a ajuta unealta de vopsit să ajungă în cele mai înalte și inaccesibile spații. Mânerul antiderapant cu aderență bună este realizat din material de calitate, pentru un confort maxim.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent și fiabil

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Mâner trafalet
  • Lungime mâner (cm): 23
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Recomandat pentru prelungirea trafaleților

Cod EAN: 3663602953425

Produsul Maner trafalet, 230 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.