Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Maner trafalet, 100 mm

de la
1325
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Mânerul de trafalet cu dimensiuni de 100 mm este fabricat din material moale și are o formă ergonomică. Pentru a manevra mai bine trafaletul, e nevoie sa fie prevăzut cu un mâner de calitate. Rolul mânerului este de a ajuta trafaletul să ajungă să vopsească multe spații înalte, complicat de vopsit, dar și suprafețe plane, greu de acoperit cu vopsea. Trafaleții sunt întrebuintați de zugravi pentru suprafețele mari de vopsit, pereți dar și tavane. Un trafalet prevăzut cu mânerul potrivit este ușor de montat. Trafaleții pentru tavan au nevoie de mânere lungi, pentru o zugrăveală cât mai precisă și frumoasă.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent și fiabil

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Mâner trafalet
  • Lungime mâner (cm): 10
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Recomandat pentru prelungirea trafaleților

Cod EAN: 3663602953456

Produsul Maner trafalet, 100 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.