Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Maner telescopic, 1.4 m

de la
2150
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Mânerul telescopic este fabricat din oțel, are lungime reglabilă între 800 și 1400 mm. Produsul este întrebuințat pentru prelungirea trafaleților folosiți la zugrăveli și amenajări interioare și exterioare. Mânerul telescopic se adaptează lungimii dorite, este simplu de manevrat și are mecanism de blocare pentru a putea zugrăvi mai ușor. Produsul are adaptor și sistem de extensie performant. Este compatibil cu majoritatea trafaleților cu role pentru vopsit. Diametrul mânerului telescopic este de 22.5 mm. Rezistent și robust, mânerul telescopic este preferat atât de profesioniști cât și de amatorii de lucrări de bricolaj.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de folosit

Util și extensibil

Specificaţii

  • Tip produs: Mâner trafalet
  • Lungime mâner (cm): 140
  • Material: Metal
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Recomandat pentru prelungirea trafaleților

Cod EAN: 3663602953777

Produsul Maner telescopic, 1.4 m face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.