Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Maner telescopic, 2 m

de la
4850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă zugrăvești pe șantier sau îți place să te ocupi cu bricolajul acasă, un mâner telescopic este de folos pentru trafaletul cu care vopsești pereții. Mânerul telescopic este fabricat din material de calitate, se folosește pentru zugrăveală cu vopseluri pe bază de apă. Trafaletul este folosit de zugravi pentru suprafețele mari, cum sunt pereții și tavanele, fiindcă acoperă rapid zone generoase care trebuie acoperite cu vopsea. Mânerul telescopic se adaptează lungimii dorite, este ușor de manevrat și are mecanism de blocare pentru a putea zugrăvi mai ușor. Produsul are adaptor și sistem de extensie performant.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de folosit

Util și extensibil

Specificaţii

  • Tip produs: Mâner trafalet
  • Lungime mâner (cm): 200
  • Material: Metal
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Recomandat pentru prelungirea trafaleților

Cod EAN: 3663602953791

Produsul Maner telescopic, 2 m face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.