Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Gratar plastic trafalet 180 mm

de la
450
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Grătarul fabricat din material plastic are dimensiunea de 180 mm, este conceput pentru a ajuta la lucrări de zugrăveală cu trafaletul. Materialul de bună calitate dă rezistență la uzură și este ușor de curățat de vopsea. Folosind rola, poți elimina cu ușurință surplusul de vopsea în timp ce folosești trafaletul. Rola are o zona eficace de rulare, fără să mai fie nevoie de o tăviță specială pentru vopsea. Când trafaletul se scurge de vopsea pe grătarul din material plastic, excesul de vopsea este îndepărtat și vopseaua este distribuită uniform pe suprafața rolei, pentru a asigura o aplicare bună pe suprafețe.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de folosit

Economisește vopsea

Specificaţii

  • Tip produs: Grătar trafalet
  • Lungime mâner (cm): 18
  • Material: Plastic
  • Pentru: Vopsea
  • Garanţie (ani): 1

Instrucţiuni: Pentru zugrăvit, se folosește împreună cu trafalet și vopsea

Cod EAN: 3663602953821

Produsul Gratar plastic trafalet 180 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.