Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Rulouri exterioare și plase țânțari

La Brico Depot, aliatul planurilor tale de amenajare a casei și grădinii, găsești tot timpul orice ai nevoie pentru ca lucrările tale să fie gata rapid, la cele mai accesibile prețuri și cu cele mai bune rezultate. Ne gândim constant la proiectele tale și adăugăm în gama de produse articole și accesorii de cea mai bună calitate, care răspund nevoilor tale și pe care le poți adapta spațiului de care dispui.

Iar dacă ești aproape de final sau vrei să creezi un plan complet și ai nevoie de o soluție pentru ferestre, la Brico Depot ai la dispoziție o mulțime de modele de rulouri exterioare și plase pentru țânțari durabile și rezistente, ușor de montat, cu care poți bloca lumina foarte intensă și te poți proteja eficient de insecte. Poți alege dimensiunile conform cu mărimea ferestrelor tale și poți adapta rapid și simplu soluția pentru care ai optat. Plasele pentru țânțari sunt disponibile în mai multe variante, pentru ferestre, uși sau pentru mansardă, clasice sau din lamele.

Te așteptăm la Brico Depot oricând proiectele tale au nevoie de cele mai bune soluții și de cele mai eficiente produse, la prețuri potrivite pentru orice buget. Și pentru că ne dorim ca tu să faci lucrurile în felul tău și să-ți fie mult mai ușor, ai la dispoziție mai multe variante de a face cumpărături. Poți comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare direct la tine acasă și nu uita că te așteptăm oricând și în magazinele noastre fizice, să descoperi toată gama de produse!

banner amenajari interioare
Rulouri exterioare Rulouri exterioare

Proiectele de construcții și de amenajare pot fi provocări majore, însă la final te așteaptă rezultatele la care ai visat și pentru care ai depus efort. Pentru ca lucrurile să fie mai ușoare și pentru că știm că uneori este important să ai o mână de ajutor, la Brico Depot țe așteptăm cu o mulțime de soluții și produse care te vor ajuta să duci la capăt toate lucrurile pe care ți le-ai propus. Așa că te așteptăm online și în magazine să descoperi toată gama de articole și accesorii pentru planurile tale de construcții sau renovare și să alegi toate lucrurile de care ai nevoie. Dacă ești în căutarea unei soluții pentru geamurile de la mansardă, la Brico Depot găsești o mulțime de variante de rulouri interioare opace, din care să alegi modelul care se potrivește ferestrelor tale. Rulourile opace sunt eficiente pentru a controla cantitatea de lumină care pătrunde în interior și pentru a crea atmosfera pe care o dorești, pentru odihnă sau pentru lucru. Aducem tot timpul în gamă articole și accesorii de cea mai bună calitate, care să-ți facă viața mai ușoară și să te ajute să amenajezi conform cu dorințele tale. În plus, ne-am gândit să facem lucrurile cât mai ușoare pentru tine, așa că poți plasa comanda online, cu ridicare din magazin sau transport acasă sau unde ai nevoie. De asemenea, te așteptăm în magazinele noastre, să vezi toate produsele pe care ți le-am pregătit și ce noutăți au mai apărut.

Plase țânțari Plase țânțari

Brico Depot, aliatul planurilor tale de construcție și amenajare, te așteaptă cu cele mai eficiente soluții și idei funcționale pentru a obține spațiul pe care ți-l dorești, fie că este vorba despre casă, terasă, balcon sau curte. Dacă te apropii de finalul proiectului tău de amenajare al locuinței și ești în căutarea unei soluții pentru a ține insectele la distanță, la Brico Depot ți-am pregătit o mulțime de modele de plase pentru țânțari, din care să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine. Aducem în permanență în gamă articole și accesorii de cea mai bună calitate, pe care le poți adapta spațiului tău, așa că te așteptăm în vizită pe site și în magazine să vezi ce ți-am pregătit. Plasele pentru țânțari sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni, așa că vei găsi cu siguranță ceva potrivit. În plus, sunt realizate din materiale rezistente și durabile și le vei putea folosi mulți ani. Alege plase din aluminiu, de tip mesh, pentru mansardă sau din lamele și te vei bucura de protecție împotriva insectelor, mai ales în lunile calde. Ne gândim constant la nevoile și dorințele tale și aducem tot timpul în gamă articole și accesorii care să-ți facă viața mai ușoară și să te ajute să termini lucrările fără bătăi de cap. Și pentru ca lucrurile să fie și mai simple pentru tine, poți alege modalitatea de cumpărare și livrare care ți se potrivește cel mai bine. Optează pentru comandă online, cu livrare la tine acasă sau ridicare din magazin și nu uita că te așteptăm și în magazinele Brico Depot să vezi toată gama de produse și să găsești noi surse de inspirație.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Cum ții tânțarii la distanță. Cele mai bune soluții fără insecticid Cum ții tânțarii la distanță. Cele mai bune soluții fără insecticid
Țânțarii pot deveni foarte deranjanți în zilele de vară, când tot ce vrei este să te relaxezi. Există câteva spray-uri și alte tipuri de soluții pentru a te proteja de ei, &ici...
citește mai mult
Cum să montezi draperii și jaluzele Cum să montezi draperii și jaluzele
Draperiile și jaluzelele au rolul de a bloca lumina, precum și de a oferi mai multă intimitate. Însă acestea pot fi și elemente de design distinctive, introducând culoare, model și textură...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.