Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Sina simpla perdea, extensibila, 2 m

de la
10900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Șina pentru perdele, de la GoodHome, este potrivită pentru agățarea unui rând de perdele pe fereastra dormitorului și a sufrageriei. Șina este ușor de suspendat, fie pe tavan, fie pe perete, utilizând suporturi compatibile din gama GoodHome. Vine echipată cu un cablu, pentru o modalitate ușoară de a trage perdelele. Această șină extensibilă pentru perdele poate susține încărcătura perdelelor cu greutate mai mare (până la 5.5 kg). Șina este potrivită pentru ferestrele cu lățimi de la 200 la 330 cm. Se poate regla cu ușurință lungimea pistei la lățimea ferestrei. Puteți tăia cu ușurință șina la dimensiunea dorită, masurând-o cu grijă.

 

Avantaje şi beneficii

Practică

Simplu de montat

Specificaţii

  • Tip produs: Șină
  • Brand: GoodHome
  • Material: Plastic
  • Culoare: Alb
  • Lungime (cm): 100
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Pentru o instalare corectă, alege un diametru similar pentru galerie, console și finisaje.

Cod EAN: 3663602454748

Produsul Sina simpla perdea, extensibila, 2 m face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Șine. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.