Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set galerie lemn, gri, 150 cm, diametru 28 mm

de la
4600
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Galeriile sunt necesare în orice casă, pentru a suspenda perdelele. Setul cu console, capete ornamentale și galerie, oferă calitate și este practic, ușor de montat. Setul cu galerie se fixează în perete cu ușurință, este rezistent și ușor de asortat cu mobila din dormitor sau living. Setul conține 2 console, 2 capete ornamentale și galeria cu elemente de montaj și fixare incluse. Galeria din lemn solid susține o sarcină maximă de 5 kg. Lungimea de 150 cm este perfectă pentru o galerie de montat în case sau apartamente, mobilate în stil rustic sau modern. Galeria din lemn este necesară oricărui spațiu cu ferestre care trebuie amenajat modern. Cu operațiuni simple de asamblare, te bucuri de o galerie rezistentă pentru perdelele și draperiile tale.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de montat

Fabricate din lemn de calitate

Specificaţii

  • Tip produs: Galerii
  • Material: Lemn
  • Culoare: Gri
  • Lungime (cm): 150
  • Diametru (mm): 28
  • Extensibil: Nu
  • Garanţie (ani): 2

Cod EAN: 3663602455981

Produsul Set galerie lemn, gri, 150 cm, diametru 28 mm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Galerii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.