Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set dublu, lemn brut, 2000 cm, diametru 28 mm

de la
13900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă spațiul în care locuiești îmbrățișează un decor, fie scandinav, fie rustic, setul dublu de galerii din lemn brut este accesoriul care ți se potrivește. Sufrageria și dormitorul tău pot fi decorate practic cu acest produs. Setul conține elemente de montare și fixare, respectiv 2 galerii, 2 console, 4 capete ornamentale și 40 de inele cu cleme. Cele două galerii sunt făcute din lemn masiv, ceea ce denotă că este calitativ, aspectuos și rezistent. Lungimea unei bare este de 200 cm, diametrul este de 28 mm, iar sarcina maximă suportată este de 5 kg. Produsul se montează prin fixare cu șuruburi. Finisajul produsului este din fag brut și îi conferă un design natural. Articolul este adecvat pentru orice tip de draperie și se potrivește cu dimensiunea oricărei ferestre. Bara nu este extensibilă și are garanție de 2 ani.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la rugină

Design plăcut

Specificaţii

  • Tip produs: Galerii
  • Material: Lemn
  • Culoare: Maro
  • Lungime (cm): 200
  • Diametru (mm): 28
  • Extensibil: Nu
  • Sarcină maximă (kg): 5
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Necesită unele operații de asamblare

Cod EAN: 3663602456063

Produsul Set dublu, lemn brut, 2000 cm, diametru 28 mm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Galerii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.