Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta opaca bej, 78 x 140 cm

de la
1085
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Poți schimba oricând ambientul din dormitor, prin montarea unui set de jaluzele bej, al căror rol principal este reducerea luminii solare care intră în interior. Ușor de utilizat, intensitatea luminii poate fi controlată manual, prin apucarea barei de control inferioare și ridicarea sau coborârea umbrei, conform preferințelor sau nevoilor personale. Jaluzelele din poliester se montează rapid cu ajutorul accesoriilor incluse în pachetul de achiziție și al instrucțiunilor de montare, care trebuiesc urmărite pas cu pas. Mai mult, aceste jaluzele bej prezintă o puternică protecție împotriva razelor UV, extrem de nocive pentru persoanele din jur.

 

Avantaje şi beneficii

Reduce luminozitatea

Oferă intimitate

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Bej
  • Material: Poliester și aluminiu
  • Înălțime (cm): 140
  • Lățime (cm): 78
  • Formă: Verticală
  • Transparență: Opac
  • Garanţie (ani): 5

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602775508 Model: HWFSL-ROTO-0714BE

Produsul Roleta opaca bej, 78 x 140 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.