Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta opaca bej, 78 x 98 cm

de la
625
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Jaluzeaua bej, fabricată dintr-o combinație de aluminiu și poliester se potrivește perfect montării în dormitor, deoarece proprietățile sale speciale oferă o atmosferă intimă, odihnitoare și liniștitoare. Pentru instalare sunt necesare anumite accesorii de montare, prezente în pachetul de vânzare, astfel încât pentru instalare se poziționează fereastra superioară pe corpul cadrului și se înșurubează profilele laterale. Se curăță doar cu ajutorul unei cârpe uscate din bumbac, utilizarea unui detergent adițional nefiind recomandată. Aluminiul din componența acestei jaluzele tip roletă garantează păstrarea în timp, iar dimensiunea acestuia este de 78 x 98 cm.

 

Avantaje şi beneficii

Reduce luminozitatea

Oferă intimitate

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Bej
  • Material: Poliester și aluminiu
  • Înălțime (cm): 98
  • Lățime (cm): 78
  • Formă: Verticală
  • Transparență: Opac
  • Garanţie (ani): 5

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602775454 Model: HWFSL-ROTO-0709BE

Produsul Roleta opaca bej, 78 x 98 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.